BabyFoot Fotpeeling

BabyFoot Fotpeeling

Artikkelnummer: 3039
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

BabyFoot gjør føttene myke som en babyfot super enkelt uten fil og kniv. Ha Baby Foot på foten i to timer og vask av. Etter 5 -7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av.

Få myke silkeføtter med Baby Foot - et produkt som pleier harde og skadde føtter og gjør de myke og glatte. Baby Foot tres på føttene i 1 time; dette er en engangsbehandling. Den virker med en gang, og etter ca. en uke begynner føttene å flake, og den døde huden peeles enkelt bort grunnet friksjonen som inntreffer når vi beveger oss hver dag. Etter 14 dager er dine føtter mye og glatte.


 Test av BabyFoot

BabyFoot ble nylig testet på klikk.no hvor testpersonen var veldig fornøyd; "Vi har testet BabyFoot, og vi fikk litt sjokk!"  Les test av BabyFoot fra klikk.no her (Bildet under: Faskimile Klikk.no)

 


Den viktigste ingrediensen i Baby Foot er fruktsyre, som er mild i forhold til andre syrer. Fruktsyren trenger inn i lageret av døde hudceller og virker på cellestrukturen mellom hudlagrene, noe som gjør den enklere å peele bort. Baby Foot inneholder totalt 17 typer av naturlige ekstrakt med høy peelende effekt som gir huden fukt. Pakken holder til èn behandling, som også er tilstrekkelig for å gjøre dine føtter fine og myke.


Nye føtter etter 5-7 dager

Baby Foot er utviklet for å håndtere døde hudceller som forårsaker problemer i fotsålen. Gamle hudceller akkumulerer ofte pga. mye press, friksjon, vekt og trening. Med Baby Foot er det lett å stelle og vedlikeholde føttene hjemme. Det er superenkelt i to trinn: ha Baby Foot på foten i to timer og vask av. Etter 5 - 7 dager begynner de døde hudcellene å løsne fra fotsålen, og du får fotsåle som en baby.

NB: Avhengig av blant annet alder og tykkelse på huden, så kan det for noen ta lengre tid for å få effekt, opptil 3 uker.


Bruksanvisning:

1. Ta på fotpakningen og lukk med tapen på innsiden.

2. Hold føttene i gelpakken 1 time

3. Ta av fotpakningen og vask gelen lett av.

(NB: Husk å les hele bruksanvisningen som følger med før bruk)

 

Innhold:

Baby Foot inneholder 17 naturlige ekstrakter som gir mye fuktighet og aktiviserer slik at fotsålen blir myk etter naturlig peeling. Virkningen er både peeling av døde hudceller, oppretthold av hudens tekstur og tilføring av fuktighet.


Pakning:

1 stk Baby Foot  (Baby Foot Easy Pack engangsforpakning)

Oppbevares utilgjengelig for barn 


Lignende produkter