Curcumin

Curcumin

Artikkelnummer: 1340060
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Curcumin 

Curcumin er ekstrakten av krydderet gurkemeie. Hver tablett gir deg 500 mg curcuminoider fra gurkemeie.
Gurkemeie, Curcuma longa, stammer fra Sør-India og Indonesia. Det har mange bruksområder fra gammelt av som smakstilsetning, fargestoff i tekstiler og medisin. Virkestoffene i gurkemeie kalles curcuminoider, og det er disse som gir gurkemeie dens gule farge. Karripulver, som brukes mye i det indiske kjøkken, består hovedsakelig av gurkemeie og andre krydder som koriander og bukkehorn.

De viktigste curcuminoidene i gurkemeie er Curcumin, demethoxycurcumin og bisdemethoxycurcumin, som alle er kraftige antioksidanter. Blant disse er Curcumin mest brukt. Som antioksidant er Curcumin anslått å være 30 ganger så kraftig som zingeron, en antioksidant i ingefær, Zingiber officinale.

Curcumins antioksidative effekt kan sammenlignes med andre antioksidanter som vitamin C og E. Tallrike studier har vist at Curcumin bekjemper frie radikaler og beskytter mot dannelse av oksidanter i kroppen. 

I tradisjonell kinesisk medisin brukes gurkemeie til behandling av smerter (spesielt i ledd og muskler) Gurkemeie var også kjent blant oldtidens vestlige medisinere. Den greske urtelegen Dioskorides nevnte urten i sine skrifter fra det første århundret e.Kr. Blant de urtene som er klassifisert som krydder er gurkemeie i våre dager en av de best utforskede med tanke på farmakologisk virkning.

Innhold

Hver tablett inneholder 500 mg curcuminoider - det aktive i Curcumin. 

Produktet er basert på en standardisert og høyt renset 95 % curcuminoid ekstrakt. Dette gjør Care Pharma Curcumin til ett av de mest potente Curcumin produktene på markedet.


Dosering/bruk
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Svelg tablettene med vann.


Innhold pr. dagsdose
Curcuminoider fra gurkemeie 1000 mg
Bioperine, pepperekstrakt 10 mg


Pakning

60 tabletter, 30 dagers forbruk.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.


Abonnement med 50% rabatt kan kjøpes herLignende produkter