Eskimo-3

Eskimo-3

Artikkelnummer: 3056
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Eskimo-3 (250 kapsler) er trolig den best dokumenterte, naturlige og stabile fiskeoljen på markedet Eskimo-3 produktene har omfattende vitenskapelig dokumentasjon når det gjelder kvalitet og virkning. Det er foretatt 22 kliniske studier og 5 doktoravhandlinger på Eskimo-3 som har resultert i 123 vitenskapelige publikasjoner. Eskimo-3 ble også Best i test på TV2 Hjelper Deg.

 Lærdom fra Eskimoene

På 70-tallet observerte danske leger som forsket på Grønnland at hjerte- og karfunksjonen hos eskimoene var oppsiktsvekkende god til tross for at kosten deres inneholdt mye fett. Nærmere studier viste at eskimoenes kost var rik på essensielle fettsyrer – det vi i dag kjenner som bl.a omega-3 fettsyrer som finnes naturlig i fet fisk som sild makrell, sardiner og laks. Denne oppdagelsen interesserte forskere ved universitetet i Uppsala. Hvert år rammes mange tusen mennesker av plutselige og alvorlige helseproblemer. Forskerne fant ut at mange av disse menneskene manglet nettopp de livsviktige fettsyrene som eskimoenes kost var rik på.


 


Best i test TV2 Hjelper Deg

I en test utført av TV2 Hjelper deg 8. Mars 2012, ble Eskimo-3 kåret til best i test blant 9 høyprofilerte Omega 3 produkter. Les testen her. 


Et trygt valg!

Her kan du lese om Omega-3 oljen som benyttes i Eskimo-3 og hvorfor dette er et trygt valg for deg som forbruker. 

http://bringwell.no/eskimo-3-er-miljosertifisert-og-produsenten-har-mottatt-flere-miljopriser/


Naturlig stabil omega-3 – essensielle fettsyrer

Forskerne i Uppsala fant raskt ut at ved å tilføre essensielle fettsyrer i kosten kunne en rekke alvorlige helseproblemer forhindres. Dette er senere dokumentert i et stort antall internasjonalt anerkjente studier. Forskningen viste imidlertid at det ikke er «et fett» hvordan fettsyrene inntas. Kvaliteten har avgjørende betydning. Fiskeolje harskner i rekordfart og danner såkalte frie radikaler som er skadelig for kroppens celler. For å oppnå størst mulig helsegevinst må derfor fettsyrene inntas i stabil (ikke harsk) og i naturlig form. Etter flere års forskning lykkes det å fremstille et naturlig og stabilt omega-3 produkt gjennom å tilsette en patentert blanding av antioksidanter som har fått navnet Pufanox™. Resultatet ble Eskimo-3 som i dag finnes i flere varianter, både til barn og voksne tilpasset individuelle behov.


Trenger vi å ta tilskudd av omega-3?

Hvis man spiser fet fisk 3-4 ganger i uka trenger man strengt tatt ikke tilskudd av omega-3. Problemet er imidlertid at det ofte tar mange dager før fangsten havner i fiskedisken og omega-3 fettsyrene utsettes for skadelig harskning. Dessuten viser det seg stadig oftere at fisken inneholder skadelige mengder av miljøforurensninger. I vesten har inntaket av fisk blitt redusert med hele 80% i løpet av de siste 80 årene. Eskimoene har et inntak av fisk som er 20 ganger høyere enn i et vanlig vestlig kosthold og da sier det seg selv at de aller fleste trenger tilskudd av omega-3.


Omfattende dokumentasjon for kvalitet og virkning

Uavhengige undersøkelser viser at Eskimo-3 hittil er markedets eneste stabile fiskeolje. I motsetning til såkalte høykonsentrerte produkter som er kjemisk modifisert, inneholder Eskimo-3 en naturlig konsentrasjon av omega-3 fettsyrer slik kroppen kjenner de fra fet fisk.


En stabil ren olje

Høykonsentrert fiskeolje inneholder ofte en større mengde omega-3 fettsyrer men samtidig går da viktige fettstoffer, antioksidanter og sporstoffer tapt under fremstillingen. Jo mer man fjerner seg fra det naturlige, desto mer ustabil (harsk) blir oljen. Man kan selv lett bedømme kvaliteten ved å bite i kapselen. En stabil ren olje skal ha nøytral smak.


Legemiddelstandard – GCP

Selv om Eskimo-3 er et kosttilskudd i Norge, fremstilles produktene i henhold til legemiddelstandard (GCP). Eskimo-3 er renset for miljøgifter som kviksølv, PCB og DDT. Den er luktfri og har nøytral smak.


Reneste omega-3 produkt

Eskimo-3 kom best ut som markedets reneste omega-3 produkt i en undersøkelse foretatt av næringsmiddelmyndigheter i EU i 2002.


100 vitenskapelige publikasjoner

Eskimo-3 produktene har omfattende vitenskapelig dokumentasjon når det gjelder kvalitet og virkning. Det er foretatt 22 kliniske studier og 5 doktoravhandlinger på Eskimo-3 som har resultert i 123 vitenskapelige publikasjoner.Forskningen konkluderer med at Eskimo-3 er særdeles godt for:

* Hjernen og nervesystemet

* Hjerte og kretsløp

* Muskler og ledd

* Huden

* PMS


Innhold:

Naturlig fiskeoljekonsentrat, fortykningsmiddel (gelatin og glycerol), naturlige tokoferoler (E-vitamin), lecitin og askorbylpalmitat (fettløslig C-vitamin). Naturlig aroma.


Dosering:

Barn 3-12 år: 3-6 kapsler

Voksne og ungdom fra 12 år: 6 kapsler

Ved ekstra behov 6 kapsler 2 ganger dagligPakning:

250 kapsler

1294250 

Lignende produkter