Evelle

Evelle

Artikkelnummer: 3058
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Evelle gir skjønnhet innenfra. Du er hva du spiser sier et gammelt ordtak. Evelle gir ordene vitenskapelig tyngde. Med Evelle tilfører du kroppen din de næringsstoffer som den trenger for å skape et pent ytre med glatt og ungdommelig hud, fyldig og glansfullt hår, samt sterke negler. Og det virker!

Evelle har brakt skjønnhetspleien inn i et nytt årtusen. Preparatet er sammensatt av de vitaminer, mineraler og biologisk aktive stoffer, som i ifølge den nyeste vitenskapelige forskning kan bremse aldringsprosessen på en naturlig måte. Preparatet er testet av forskere og har vist seg å blokkere hudens rynkedannelse.

Evelle inneholder 10 aktive stoffer som alle er valgt på bakgrunn av deres biologiske egenskaper.

De understøtter biologiske prosesser i hudens vekstlag som er nødvendig for dannelsen av sunne og friske hudceller. De beskytter hudcellene og cellemembranene mot skadevirkninger fra frie radikaler.

De motarbeider de negative belastningene fra luftforurensning, UV-stråler og andre skadelige påvirkninger av huden.

 

Dosering:

2 tabletter daglig sammen med rikelig med vann. For best utnyttelse ta tablettene sammen med ett måltid.


Innhold pr. dagsdose:

60 mg Vitamin C, 10 mg Vitamin E, 160 mcg Biotin, 7,5 mg Sink, 50 mcg Selen, Bio-Marin Complex, Kjerringrokk ekstrakt ( Equisetum arvense L), Tomat ekstrakt ( Lycoperssicum aesculentum Mill), Blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillys L), Strandfuru ekstrakt (Pinus pinaster Aiton)


Pakning:

60 tabletter


Les mer om Evelle og hvordan Evelle virker på evelle.no

175060N

Lignende produkter