Ginseng Forte

Ginseng Forte

Artikkelnummer: 3059
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Ginseng Forte - den originale ginseng

Få overskudd i hverdagen med den originale Ginseng Forte. Ginseng, Panax ginseng, er en av de viktigste medisinplantene i tradisjonell kinesisk legekunst og har vært brukt i 5000 år. 

De gamle kineserne omtalte ginseng som en kilde til helse, styrke og lykke.
Ginseng brukes ikke til å helbrede spesielle sykdommer men for å styrke eller gjenopprette normal helse og vitalitet.
Ginseng Forte er et kosttilskudd med rød ginseng. Det er kun ginsenosider fra roten som benyttes i Ginseng Forte.

Hvordan virker egentlig ginseng?

De aktive stoffene i ginseng kalles ginsenosider. Det er påvist hele 28 ulike ginsenosider som virker på forskjellige måter. Ginseng kan brukes i mange sammenhenger som mot stress, påvirkning av blodsirkulasjonen, bloddannelsen og immunsystemet. Fysiske tester har vist at inntak av ginseng kan øke oksygenopptaket, lungekapasiteten og blodtilførselen til hodet. Flere andre studier har vist at ginseng øker utholdenheten hos toppidrettsutøvere. Det er også påvist positiv virkning av ginseng på flere viktige hormonsystemer f.eks på omsetningen av hormonet som styrer utskillelsen av adrenalin og signalsubstanser i hjernen.

Ginseng Forte øker prestasjonsevnen, bedrer konsentrasjonen, motvirker stress og trøtthet

Hver kapsel inneholder hele 30 mg av ginsengens mest kjente virkestoffer ginsenosider. Dette er opptil seks ganger mer enn andre ginsengprodukter.

Mange brukere rapporterer også om økt seksuell lyst og evne.

Dyrking av ginseng til medisinsk bruk stiller også store krav til dyrkingsmetoder og jordsmonn. Kun kvalifiserte ginsengbønder får levere råstoff til de anerkjente ginsengleverandørene i Asia. 

Ginseng Forte inneholder kvalitetskontrollert standardisert Panax Ginseng fra Kina, ett effektivt og trygt ginsengprodukt. 
Original ginseng, Panax ginseng, har vært brukt i tradisjonell kinesisk medisin i mer enn 4000 år og ble tidlig omtalt som en kilde til helse, styrke og lykke. 
Innhold
30 kapsler ginseng, Panax ginseng, minimum 30 mg ginsenosider.

Ingredienser: Ginsengekstrakt, gelatin fra storfe (kapsellskall), pyridodsinhydroklorin
Tabletthjelpestoffer; mikrokrystalinsk cellulose, magnesium av fettsyrer

Dosering/bruk

En kapsel daglig. Svelges hel og tas helst i forbindelse med frokost.
Bør ikke tas om kvelden da den kan gi søvnproblemer.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for en variert kost og sunn livsstil.  Oppbevares utilgjengelig for barn.

NB: Ginseng bør ikke gis til barn og gravide da det ikke finnes data for disse gruppene. Stoffer i ginseng passerer over i morsmelk. Ammende kvinner frarådes derfor å bruke ginseng.

Abonnement, les mer her

Hovedingredienser og dosering

GINSENGFORTE_INGREDIENSER


Lignende produkter