Immiflex

Immiflex

Artikkelnummer: 3067
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

ImmiFlex® med Wellmune WGP® Betaglukaner aktiverer immunforsvaret! ImmiFlex® er det best dokumenterte Betaglukaner produktet på markedet, med over 80% Wellmune WGP® Betaglukaner. ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® som er beskyttet av mer enn 40 patenter.
IMMIFLEX AKTIVERER IMMUNFORSVARET! 
- Full effekt innen 3-5 dager 
- Kun 1 kapsel om dagen 
- Klinisk dokumentert 

Hvordan virker ImmiFlex?

ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) og Vitamin D, som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret. ImmiFlex® representerer dermed en helt ny måte å styrke immunforsvaret på, men utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex®. Betaglukanene i ImmiFlex aktiverer nemlig de viktige immuncellene ”neutrofiler” til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort av neutrofilene.

Helseforsikring
ImmiFlex® brukes daglig av en lang rekke mennesker som en del av en "helseforsikring" og er spesielt virkningsfullt for mennesker i perioder hvor man er ekstra utsatt for infeksjoner og ved høyt stressnivå. 1 kapsel om dagen gir full effekt etter 5 dager. ImmiFlex er også trygt for barn å bruke.

Klinisk og vitenskapelig vurdert med dokumentert effekt
 ImmiFlex® er et kosttilskudd som inneholder en patentert naturlig immunstimulator, Wellmune WGP® betaglukaner, som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsrapporter. To av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Wellmune WGP® betaglukaner ble i 2011 vitenskapelig vurdert av EU/EFSA og ble da det eneste beta 1,3/1,6 glukan som er godkjent som Novel Food.

Dopingtestet for aktive idrettsutøvere
ImmiFlex® er dopingtestet ved HFL Sport Science i England. Last ned dopingsertifikatet her. ImmiFlex er også sertifisert av "Informed-Sport". "Informed-Sport" er et testprogram, designet for å teste kosttilskudd og / eller deres bestanddeler for utilsiktet forurensning med stoffer forbudt i idretten. Last ned sertifikatet her.
 

BRUKERERFARINGER: 


SLAPP UNNA FORKJØLESE OG OMGANGSYKE
Tobarnsmoren Linda Myrvold Strande (37) og hennes familie var, som de fleste småbarnsfamilier, mye plaget av omgangssyke og forkjølelser.

- Vi begynte med ImmiFlex en måned før jul i fjor, og ingen omgangssyke eller andre bakteriesykdommer kom. Rundt februar var det ny runde i barnehagen med omgangssyke, men den passerte oss uten at vi ble rammet. Påsken kom og vi fortsatte selvfølgelig med ImmiFlex. Mens nye runder med sykdom herjet i barnehagen, så styrte vi nok en gang klar.
 

- Jeg begynte å tenke at dette virker jo - det må være ImmiFlex som faktisk fungerer! Jeg har derfor anbefalt dette videre til mine venninner som også er småbarnsforeldre og som stadig er syke.
 
  

MINDRE SYKEFRAVÆR
Jeg har brukt ImmiFlex en stund og er veldig fornøyd. Elisabeth har lenge vært plaget av luftveisinfeksjoner og sår hals.
 

-Etter at jeg fikk anbefalt ImmiFlex av min naturterapeut har plagene vært helt borte.Jeg gikk tom for ImmiFlex i seks uker, og da ble jeg syk. Jeg har derfor valgt å abonnere på ImmiFlex så jeg ikke skal gå tom igjen.
 

Elisabeth har også anbefalt en av sine ansatte å bruke ImmiFlex, og sykefraværet hennes har gått ned.
 
  
ImmiFlex i media 
Nettprat om forkjølelse TV2 God morgen Norge - 27.11.12
ImmiFlex i Mat og Helse 02-2011
ImmiFlex i Hjemmet Uke 43 2010
ImmiFlex i Teknisk ukeblad uke 45 2010
ImmiFlex og idrett i Mat og Helse
ImmiFlex og ImmiFlex kids Medium Juli 2010
ImmiFlex og Paul Clayton i Bedre Helse nr 20 2009
 

Forskning og dokumentasjon 
Forskningsrapport Wellmune WGP - Journal of Sport Science
Forskningsrapport Wellmune WGP - The Journal of Applied Research
Wellmune vitenskapelig vurdert av EU/EFSA - godkjent som Novel Food
Dopingodkjent av Informed Sport
 

Dosering:
Ta 1 kapsel om dagen sammen med mat. Svelg kapslene med vann.
Kan brukes av barn. (Ved behov kan kapselen deles og innholdet strøs over mat eller i drikke)

Innhold pr dagsdose:
Wellmune WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) - 250 mg
Vitamin D3 - 10 µg

Pakning:
30 kapsler, 30 dagsrasjoner

Les mer om ImmiFlex® her , www.immiflex.com eller se hvordan betaglukaner virker i denne videoen

Lignende produkter