ImmiFlex Kids

ImmiFlex Kids

Artikkelnummer: 3069
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

ImmiFlex® Kids med Wellmune WGP® Betaglukaner aktiverer immunforsvaret! ImmiFlex Kids er tilpasset barn opp til 40 kg med nødvendig mengde betaglukaner for barn. Produktet består derfor av 100 mg Wellmune WGP og full dosering med vitamin D, som også er veldig viktig for immunforsvaret spesielt i vinter halvåret.
Immitec ImmiFlex® produktene er de best dokumenterte betaglukan produktet på markedet, med over 80% Wellmune WGP® Betaglukaner. ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® som er beskyttet av mer enn 40 patenter, og hvor mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker, og at det virker.

Hvordan virker ImmiFlex Kids?

ImmiFlex® Kids inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) og Vitamin D, som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret. ImmiFlex® Kids representerer dermed en helt ny måte å styrke immunforsvaret på, men utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex® Kids. Betaglukanene i ImmiFlex Kids aktiverer nemlig de viktige immuncellene ”neutrofiler” til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort av neutrofilene.



Dokumentert effekt
ImmiFlex® Kids fra Immitecs Pharmaco-Nutrition-linje er et kosttilskudd som inneholder en patentert naturlig immunstimulator som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsrapporter. To av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine.



Riktig kosthold kan bidra til å styrke immunforsvaret og dermed gjøre oss friskere. Nå satser EU nærmere 57 millioner kroner på et internasjonalt prosjekt som skal utforske helseeffektene av spesifikke kostfibre. Immitec bidrar med Wellmune WGP som er en definert og godt karakterisert fraksjon av beta 1-3/1-6 glukan fra gjær, samt med kunnskap om sitt immunstyrkende produkt ImmiFlex. Les mer her.


Dosering: 

Ta 1 kapsel om dagen sammen med mat. Svelg kapslene med vann. Ved behov kan kapselen deles og innholdet strøs over mat eller i drikke 

Innhold pr dagsdose: 
Wellmune WGP® (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) - 100 mg Vitamin D - 10 µg

Pakning: 
30 kapsler (30 dagsrasjoner)

Lignende produkter