L-Argiplex X6 Kvinne

L-Argiplex X6 Kvinne

Artikkelnummer: 3074
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

L-Argiplex gir begge lysten og energien tilbake!! L-Argiplex bygger på en balansert sammensetning av aminosyren L-Arginin samt vitaminer og mineraler. Synergieffekten av sammensetningen øker dannelsen av nitrogenoksid(NO), og nitrogenoksid(NO) behøves for økt blodsirkulasjon og stimulerer både kvinnen og mannens særskilte behov der det gjelder.

"Lyst og nytelse styrker helsen. Et velfungerende seksualliv er en viktig del av forholdet og livskvaliteten."

L-Argiplex er utviklet av fremstående forskere og leger, og er beregnet på alle aldersgrupper, fra småbarnsforeldre til pensjonister. L-Argiplex er et kosttilskudd som med fordel kan brukes kontinuerlig for vedvarende energi, god sirkulasjon, lyst og antioksidativ beskyttelse. L-Argiplex er markedsført i Sverige siden 2003 og er fortsatt Sveriges mest solgte kosttilskudd for kvinner og menn

 

Hvor hurtig kan jeg merke effekten av L-Argiplex?

Vanligvis kjenner man effekt etter 12-48 timer, for noen en dag ekstra. For noen kvinner kan det ta opptil en uke før effekten merkes. De fleste opplever bedre energi og lyst som fører til økt nytelse.


Innhold pr. døgndose:

Innhold 4 kapsler RDI*

L-Arginine 2125 mg **

Magnesium 170 mg 56%

Vitamin C 150 mg 250%

Vitamin E 20 mg 200%

Niacin 16 mg 88%

Pantotensyre 10 mg 166%

Vitamin B6 3,5 mg 175%

Vitamin B2 1,4 mg 87%

Biotin 200 µg 133% * % av referanseverdi

** Referanseverdi ikke fastsatt


Ingredienser

L-Arginine HCI, kapsel (gelatin fra storfe), magnesiumoksid, askorbinsyre, fyllemiddel (mikrokrystallisk cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, kiseldioksid), askorbinsyre, D-alfa-tokoferylsyresuksinat, nikotinamid, kalsium-D-pantotenat, pyridoksinhydroklorid,riboflavin, d-biotin, fargestoff (E120).


Dosering:

Anbefalt dagsdose er 4 kapsler .

Vi anbefaler at du fordeler inntaket til 2 kapsler morgen og 2 kapsler kveld


Pakning:

60 kaplser

1382080

Lignende produkter