Nature`s Sunshine Liv-Guard

Nature`s Sunshine Liv-Guard

Artikkelnummer: 3093
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Liv-Guard inneholder standardisert ekstrakt av mariatistel - beskytter levern mot giftstoffer. Mariatistel har i de senere år vært gjenstand for omfattende vitenskapelige studier. De har vist at ekstrakter av mariatistelfrø har svært interessante effekter på leveren og hjelper mot lettere ubehag, som kvalme og tretthet etter tyngre måltider

Med Liv-Guard letter du "dagen derpå-plagene". Ta tilskudd av Liv-Guard før du konsumerer alkohol og fet mat, og få en lettere dag dagen derpå. Mariatistel har også vist seg effektiv ved høyt alkoholforbruk. Mariatistel inneholder en gruppe flavonoider som kalles silymarin. Forskning viser at det er silymarin som har den gode, rensende virkningen på leveren. Nature’s Sunshine Liv-Guard inneholder et standardisert ekstrakt av mariatistel. Liv-Guard har et garantert innhold av 80 % silymarin, som tilsvarer 140 mg per kapsel.


Basert på målrettet forskning, kontinuerlig utvikling og kompetanse har Natures Sunshine produsert effektive naturmidler siden 1972. Det har gjort oss til en av verdens største og mest anerkjente aktører innen helsekost.Hvert eneste parti med råvarer går gjennom over 300 ulike kontrollfaser før de godkjennes til bruk i produksjon av våre produkter. Produksjonen i Nature Sunshines laboratorier er i tråd med Good Manufacturing Practise (GMP-standard), og tilfredstiller de strengeste krav til produksjon av farmasøytiske produkter.


Innhold pr døgndose:

Mariatistelekstrakt (Silybum marianum) 650 mg og mariatistelfrø (Silybum marianum) 350 mg tilsvarende 280 mg silymarin. Ikke tilsatt gluten, sukker (sukrose), gjær, laktose, kunstig farge, smak eller konserveringsmidler.


Dosering:

2 kapsler daglig.

Kan brukes av barn fra 12-årsalder. Kan brukes både forebyggende og akutt.

NB: Anbefales ikke under graviditet og amming.


Pakning:

60 kapsler

1268060

Lignende produkter