Nature`s Sunshine Super Soy Extr

Nature`s Sunshine Super Soy Extr

Artikkelnummer: 3095
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Super Soy Extra inneholder naturlige planteøstrogener med time-release - den enkle løsningen i overgangsalderen. Endelig! 1 tablett Super Soy Ekstra er alt du trenger for en dag uten overgangsplager.

Nature's Sunshine Super Soy Ekstra har en praktisk time-releasefunksjon: Den er nemlig konstruert som en depottablett, slik at isoflavonene frigjøres over en 8-timers periode. Kroppen får da tilgang til virkestoffene gjennom hele dagen.

Super Soy Ekstra inneholder et standardisert soyaekstrakt med garantert innhold av planteøstrogener. 1 tablett Super Soy Ekstra inneholder 40 mg isoflavoner. 1 tablett om dagen er derfor nok!

 

Basert på målrettet forskning, kontinuerlig utvikling og kompetanse har Natures Sunshine produsert effektive naturmidler siden 1972. Det har gjort oss til en av verdens største og mest anerkjente aktører innen helsekost.Hvert eneste parti med råvarer går gjennom over 300 ulike kontrollfaser før de godkjennes til bruk i produksjon av våre produkter. Produksjonen i Nature Sunshines laboratorier er i tråd med Good Manufacturing Practise (GMP-standard), og tilfredstiller de strengeste krav til produksjon av farmasøytiske produkter.

 

Innhold:

Soyaekstrakt (Glycine max) med garantert innhold av 40 mg planteøstrogener (isoflavoner). Ikke tilsatt gluten, sukker, gjær, laktose, kunstig farge eller konserveringsmidler.


Dosering:

1 tablett daglig. For kvinner som er sterkt plaget om natten, kan det i perioder være fordelaktig å ta en ekstra tablett før sengetid.

NB: Ved overfølsomhet for ett av innholdsstoffene, ved graviditet eller ved hormonell behandling bør ikke produktet brukes. Ved vedvarende ubehag bør lege kontaktes.


Pakning:

60 tabletter

1271060

Lignende produkter