New Nordic Eye Q

New Nordic Eye Q

Artikkelnummer: 3115
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Eye-Q (180 kapsler) er spesielt laget for hjerne og øye! Forskning viser at rett kombinasjon av naturlige Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, er det optimale for hjernens utvikling. Et velbalansert kosthold som inneholder mye fisk, nøtter og grønnsaker spiller en viktig rolle for barns utvikling av hjerne og øye. Studier har vist at mange barn og ungdommer ikke kan nyttegjøre seg disse livsviktige fettsyrene via sin mat. 

Eye-q™ er et kosttilskudd basert på naturlig EPA rik fiskeolje i kombinasjon med økologisk nattlysolje. Denne oljen er spesielt laget for hjerne og øye, basert på naturlige råvarer. Gjennom fremstilling av spesielt utvalgte råvarer, garanterer vi at kun rene og naturlige omega-3 og omega-6 fettsyrer brukes. Denne garantien avhenger av at mange barn og ungdommer regelmessig tar Eye-q™, og vi anser at syntetiske, etylestere, eller andra kunstige ingredienser ikke bør finnes i kosttilskudd som retter seg mot barn og ungdommer.


Eye-q™er et helt naturlig produkt framstilt av sardiner, ansjos og pilkhard (en større form av sardiner) og økologisk nattlysolje. EPA er den viktigste omega-3 fettsyren. Eye-q™ inneholder disse spesifikke fiskene grunner i dets høye innehold av naturlig EPA. Fiskene fiskes ved spesielle tider på året når man vet at de spiser mer plankton og dermed naturlig får i seg høye doser av EPA. Forskere** har i løpet av de seneste årene vist at EPA er den viktigste omega-3 fettsyren å tilføre for hjernens funksjon. For høyt innhold av omega-3 fettsyren DHA i en fiskeolje kan hemme inn transporten av viktig EPA til hjernen.


Eye-q™ er det eneste naturlig EPA rike produktet på markedet som tilsvarer disse funnene. Eye-q™ inneholder høyest mulige naturlige andel av omega-3 fettsyren EPA, opptil 4 deler EPA, dette er naturens grense. Tradisjonelle fiskeoljer inneholder en lavere dose EPA enn Eye-q™ og vil man oppnå høyere innehold av EPA kan dette bare gjøres på syntetisk vis. Eye-q™ er den eneste EPA rike produktet på markedet med klinisk vist effekt*, på barn og ungdommer med lærevansker i skolemiljø.


Studier* viser at barn med et daglig inntak av Eye-q™ forbedret sin lese- og skriveevne med i gjennomsnitt tretten måneder, samtidig ble konsentrasjonen og korttidshukommelsen forbedret. Hvert barn med lese- og skrivevansker har en ubetinget rett til å få hjelp og støtte i privatliv og skolevirksomhet ut fra sine forutsetninger. En kombinasjon av pedagogikk, sosiale treningsformer, psykososial innsats og foreldreopplæring er alle viktige hjelpemidler for et barn med lærevansker.


Innhold:

Naturlig EPA-rik marin fiskeolje, økologisk nattlysolje, gelatin, glyserol, naturlig Vitamin E (D-alpha tocopherol).


Dosering:

2 kapsler per dag. Er det første gangen du tar Eye-q™ kapsler, er den anbefalte døgndosen 6 kapsler i 12 uker, deretter 2 kapsler per dag.


Innhold pr dagsdose:

EPA 186 mg DHA 58 mg GLA 20 mg Vitamin E 3,6 mg


Pakning:

180 kapsler

1178180

Lignende produkter