NOKA Milkshake Sjokolade

NOKA Milkshake Sjokolade

Artikkelnummer: 3129
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

NOKA Milkshake diett (15 måltider) er en fullverdig og riktig sammensatt diett for vektreduksjon. I Nokadietten får du alt du trenger av proteiner, fett, vitaminer, mineraler, kostfiber og fettsyrer. Dessuten er Noka dietten en måltidserstatter som gir deg de viktige karbohydratene som er så viktige for din fysiske og psykiske helse.

Ingen som driver aktivt med idrett, skal opp til eksamener etc ville finne på å unngå karbohydrater, hvordan kan vi da tro at vi klarer oss uten dem i vår travle og utfordrende hverdag! Karbohydratene er grunnlaget for blodsukkeret, den eneste formen for brennstoff nevronene (hjernecellene) og de røde blodcellene godtar. Uten riktig tilførsel av karbohydrater blir du trett, uopplagt og i dårlig stand til å løse dagens mange tankeutfordringer! NOKA Milkshake gir deg altså det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv mens du slanker deg.


Hvorfor bør jeg velge NOKA Dietten?

NOKA-dietten er av typen LCD (Low calorie diet), altså en fullt ut balansert og fullverdige sammensatt diett - bedre blir det ikke! NOKA Dietten har en riktig sammensetning av alle viktige vitaminer, mineraler og sporstoff, fiber (løselig og ikke løselig), og de essensielle fettsyrene, omega 3 og omega 6. Dessuten, og ikke minst viktige; du får en balansert og riktig tilførsel av de energigivende næringsstoffene; protein (aminosyrer), karbohydrater og fett. NOKA er din livsstilsdiett, ideell til både vektreduksjon og vektstabilisering, og i tillegg utmerket som kosterstatter.


NOKA-diettens gode innhold av fiber fyller godt opp i magesekken, noe som gir en god metthetsfølelse. Dessuten tillater NOKA-dietten enkelte kulinariske utskeielser i godt lag, og en kombinasjon av diett og vanlig mat i løpet av dagen eller uken!


For mer informasjon gå til: www.nokadietten.no


Innhold:

En blanding av proteiner (alle viktige aminosyrer), vegetabilsk fett, de livsviktige flerumettede fettsyrene (omega-3 og 6), karbohydrater (mono-, di-, og polysakkarider i riktig sammensetning), kostfiber (løselige og ikke løselige), vitaminer, mineraler og sporstoff.


NB: Allergimerking:

NOKA Milkshake inneholder soya, som i noen tilfeller kan gi allergiske reaksjoner. Har du tidligere hatt allergiske reaksjoner etter å ha spist soya, bønner eller peanøtter, bør du unngå å bruke NOKA Milkshake. Ved lactoseintolleranse kan lactoseredusert melk benyttes, eller tilsett noen dråper Encylac/Kerulac. Melkeproteinallergikere kan ikke benytte Milkshaken. NOKA Milkshake inneholder ikke gluten eller egg.


Pakning:

525 gram (nok til 15 måltider)

911015N

Lignende produkter