Original Silicea Gel

Original Silicea Gel

Artikkelnummer: 3135
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Original Silicea Gel - uten et tilstrekkelig silisium opptak i form av kiselsyre, ville mennesket se svært gammelt ut! Forklaringen er at kiselsyre er helt avgjørende for tilstrekkelig binding av vann inne i cellene våre. Et tilstrekkelig vanninnhold inne i cellene sørger for at cellene mottar nok næring og klarer å kvitte seg med giftstoffer og avfall. I tillegg bidrar det til elastisitet og smidighet i blodårer, bindevev og muskler.

Silisium bygger også knokler, brusk og tenner. Huden og slimhinnene i mage og tarm er avhengig av dette stoffet for å heles og opprettholde sine funksjoner. Stikkordene er fuktighet og smidighet samt at det trekker til seg giftstoffer, demper betennelser og styrker immunsystemet og lymfen. Eldre mennesker, gravide, barn som vokser, kronisk syke, idrettsutøvere og personer med mangelfullt kosthold trenger mer kiselsyre.

Silisium det nest vanligste grunnstoffet på jorda – etter oksygen. Silisium som naturlig grunnstoff finnes overalt der styrke, elastisitet og fleksibilitet er viktig. Det er et essensielt sporstoff for alle levende individer, og det finnes i alle celler i kroppen.

 

Original Silicea Gel er en kolloidal gele – en oppløsning av ekstremt små partikler finfordelt i vann. Original Silicea Gel er den originale og mestselgende kiselsyre i verden siden 1968. Produsert i Tyskland av Hübner GmbH.

 

Biotin (Vitamin H) bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. Biotin spiller en viktig rolle i dannelsen av hår. Om kroppen ikke har tilgang på tilstrekkelig med biotin, vil det kunne vises på hudens og hårets utseende.

 

Original Silicea Gel har ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Den er ikke testet på dyr. Er egnet til veganere og vegetarianere. GMO-fri. Den er også gluten- og laktosefri. 

 

Anbefalt døgndose:

1 måleskje (15 ml) daglig. Oppløst i vann eller juice. Ristes før bruk.


Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Brukes innen 4 uker etter åpning. Døgndosen bør ikke overskrides.

 

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn

 

Innhold per døgndose (15 ml):

420 mg kiselsyre tilsvarende 196 mg silisium

7,5 µg biotin(15 % av referanseverdi)

 

Ingredienser:

Vann, silisiumdioksid (kiselsyre), D-biotin

Pakning:

500 ml

1336500

Lignende produkter