Pharma Nord Bio-Qinon Q-10 100mg

Pharma Nord Bio-Qinon Q-10 100mg

Artikkelnummer: 3146
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Q10 nå med 100 mg for økt energi! Få energipåfyll med Bio-Qinon Q10 - det originale Q-10 preparat . Alle cellene i kroppen vår trenger Q 10 for å kunne produsere energi. Dessverre synker kroppens egenproduksjon med alderen, og man føler seg trett og uopplagt.

Q10 - kroppens egen energi

Etter mer enn 30 års vitenskapelig forskning er koenzym Q10's betydning for energiproduksjonen blitt avslørt. Koenzym Q10, som også blir kalt ubiqinon, spiller en viktig rolle i cellenes energistoffskifte. Matens næringsemner omdannes til energi, som igjen benyttes av våre muskler og vårt forsvarssystem til deres funksjon. Siden kroppens egenproduksjon av Q10 minsker med årene og ved sykdom, blir det etterhvert viktig å tilføre kroppen ekstra Q10. Det man ikke klarer å tilføre ekstra ved hjelp av mat kan tilføres ved hjelp av Koenzymet Q10 i kapselform som Bio-Qinon Q10.


Produksjon av energi i kroppen

Det er særlig i cellenes mitokondrier vi finner Koenzym Q10. Spesielt gjelder dette alle celler i hjertemuskulatur, skjelettmuskulatur og i lever. Koenzym Q10 bidrar til at forbrenningsenergien fra næringsstoffene fører til dannelse av molekylet adenosintrifosfat (ATP). ATP brukes av cellene til alt som krever energi, som bevegelser, transport av næringsemner, produksjon av proteiner etc.


Q10 og forskning

Det er hittil publisert mer enn 2600 vitenskapelige artikler om koenzym Q10. I 1978 fikk engelskmannen Peter Mitchell Nobel-prisen for sitt arbeide med stoffet.


Q10 inntak og behov

Normalt produseres altså Q10 i kroppen vår, men denne produksjonen avtar med årene. I tillegg er forbruk av Q10 større ved sykdom og økt fysisk aktivitet. Mange idrettsfolk benytter Q10 for å fremme prestasjoner. Det er konstatert lave Q10-verdier i plasma hos idrettsfolk, noe som kan påvirke kroppens forsvarssystemer mot sykdommer og prestasjonsevnen. ekstra tilskudd av Q10 er mest aktuelt for personer over 35 år, ved stress, økt fysisk aktivitet og ved sykdom.


Biotilgjengelighet av forskjellige Q10-produkter

Ordet biotilgjengelighet har med stoffenes opptak i kroppen å gjøre. Det er nemlig slik at ikke alle Q10-produkter som er å få i forretningene tas like godt opp i kroppen. Koenzym er et fettløselig stoff som må løses opp før det kan tas opp fra tarmen. En undersøkelse har vist at Q10 oppløst i vegetabilsk olje i myke gelatinkapsler (Bio-Qinon Q10) var den av fire forsøkspreparater som var best oppløselig. Det er hittil ikke kjent om andre produsenter har levert tilsvarende undersøkelser for å dokumentere sine produkters opptakelighet.


Bio-Qinon Q10 Gold 100mg, innhold pr. dagsdose:

100 mg Ubiqinon

 

Innhold:

Kapsel: Gelatin

Andre næringsstoffer: Koenzym Q10 (Ubidecarenone)

Stabilisator: Glyserol (E 422)

Fargestoff: Karamell (E 150c)

Stabilisator: Renset vann

Fargestoff: Titandioksid (E 171)


Dosering:

1 kapsel daglig. Svelges hel. Tas sammen med et måltid (kan med fordel tas til frokost). Anbefalt daglig dose må ikke overskrides.

 

Pakning:

60 kapsler

1354060

Lignende produkter