Ruis Phase 2 + Afrikansk Mango

Ruis Phase 2 + Afrikansk Mango

Artikkelnummer: 3155
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Phase 2 er en videreutvikling av slankepillen som ble kåret til "Best i Test" i Norsk Ukeblad. Testpersonen gikk ned 4 kg på 2 uker. Phase 2 Karboblokker (stivelsesblokkerer) viste seg å være dobbelt så bra som det nest beste produktet. Ph

Ruis Phase 2 sørger for at karbohydrater i form av stivelse, som finnes i poteter, ris, pasta, brød og bakervarer, ikke omdannes til sukker, og dermed blokkerer muligheten for at sukkeret fra disse matvarene lagres som overskuddsenergi - dvs. fett.


Phase 2 nøytraliserer den midlertidige virkningen av alfa-amylase, enzymet som spalter stivelse til glukose. Dermed blir stivelsen ikke delt i mindre opptakelige deler og heller ikke omdannet til glukose. Stivelsen forlater kroppen ufordøyd og gir av den grunn ikke kroppen flere kalorier (som igjen kan lagres som fett). Fordi kroppen ikke får noen stor dose glukose vil glukosen ikke omdannes til fett. Kroppen må dekke sitt daglige behov for nødvendig energi fra andre steder i kroppen og må derfor forsyne seg av fettreservene. Når vi forbrenner reservene vil overvekten langsomt avta.


Phase 2 er meget effektiv. Det er utført flere enn 42 kliniske studier med Phase 2. Et antall av disse studier er publisert i kjente vitenskapelig tidskrifter. Fra disse studiene virker det som om en dosering med 1000 mg Phase 2 (2 tabletter) pr. karbohydratrike måltid medfører den ønskelige effekten. Det viste seg også at blodsukkernivået hos Phase 2-brukere ikke steg så raskt som hos placebogruppen. Dette vil si at bukspyttkjertelen til den første gruppen ikke ble like belastet som placebogruppen.

 

Pengene tilbake garanti!

Er du ikke fornøyd med produktet, kan du få pengene tilbake av produsenten Naturkost S Rui AS. Prosedyren for dette står beskrevet i eget skjema. Skjema for "pengene tilbake garanti", laster du ned her. Dette må fylles ut og sendes til produsenten, som det står beskrevet i skjemaet. Henvendelser vedrørende "pengene tilbake garanti, må rettes til Naturkost S Rui AS.


Innhold:

Phaseolus vulgaris (ekstrakt fra bønner), Capsimax, inulin, tabletthjelpestoffer (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer og trikalsiumfosfat), niacin, pyridoxin, hydroklorid og kromklorid.


Dosering:

2-3 tabletter 5 minutter før et stivelsesrikt måltid (inneholder bl.a. poteter, raffinert pasta, ris, brød og bakevarer.


Pakning:

120 tabletter

147120N

Lignende produkter