SkinGain pro

SkinGain pro

Artikkelnummer: 1426120
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

SKINGAIN PROfessional Skincare - en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess. Nå også i tablettform.

SKINGAIN PROfessional Skincare er et kosttilskudd med kollagen, vitaminer, mineraler og protein. Det inneholder en dokumentert og unik kombinasjon av kollagen type 1 og type 2.

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og kan utgjøre rundt 30% av kroppens totale proteinvekt og så mye som 75 % av hudens protein. Allerede ved 25 års alder avtar kroppens evne til å danne kollagen. Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker.

SKINGAIN PROfessional Skincare inneholder i tillegg vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse i kroppen. Vitaminene A, B2, C og biotin, samt mineralene sink og kopper, bidrar til å opprettholde en normal hud.

Vakker hud har til alle tider vært et symbol på ungdom, liv og kraft. Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Resultatet er fine linjer, rynker og furer. Bekjempelsen av rynker har pågått lenge, både i form av kremer, plastisk kirurgi, laser o.l.
Det er i hovedsak to mekanismer bak aldring av huden. Den ene er ytre påvirkning som eksempelvis UV-stråling. Den andre er biologisk aldring. Når vi eldes mister huden sin biologiske evne til å produsere nok kollagen og elastin, som holder huden stram og elastisk. Samtidig øker nedbrytningen av bindevev. Resultatet er at huden blir tynnere og slappere, blodkarene snevres inn og huden blir mer blek og blass. SKINGAIN kan også ha positiv effekt på ledd og muskelplager.

SKINGAIN er en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess. Du får synlige resutlater etter 4-6 uker!

Innhold og dosering

Ingredienser: hydrolisert kollagen type 1 (fra kuhud), fortykningsmiddel (E460i), kollagen type 2 (fra kyllingbrusk), sinkglukonat, askorbinsyre, antiklumpemiddel (E341b og E551), emulgeringsmiddel (E470b), overflatebehandlingsmiddel (E171, E464 og E422), druekjerneekstrakt, D-kalciumpantotenat, d-alfatokoferol, kopperglukonat, L-selenmetionin, retinylacetat, riboflavin og D-biotin.

Dosering: 2 tabletter om morgenen og 2 om kvelden.

Næringsinnhold pr anbefalte døgndose:
Kollagen 4000 mg
Vitamin A 240 mcg
Vitamin B2 1,8 mg
Vitamin B5 20 mg
Biotin 150 mcg
Vitamin C 80 mg
Vitamin E 20 mg
Sink 16 mg
Kobber 2,6 mg
Selen 60 mcg
Vitamin D3 10 mcg
Druekjernekstrakt  60 mg


Les mer om Skingain herLignende produkter