Solaray Betakaroten

Solaray Betakaroten

Artikkelnummer: 3164
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Solaray Betakaroten (3 mg) gir deg en jevnere og dypere brunfarge ved å stimulere dannelsen av pigment (melanin) i huden. Den kan også beskytte mot solskader som lett solbrenthet og tidlig aldring. Betakaroten anbefales før, under og etter solingsperioden, også ved soling i solarium. Solaray Betakaroten inneholder naturlig betakaroten fra Betatene®. Betakaroten er en sterk antioksidant og er også godt for øynene og immunforsvaret.

Karotenoider er fargestoffer som finnes i grønne, gule, oransje og røde plantedeler. Det er i dag påvist over 500 karotenoider hvorav kun 40-50 synes å ha vitamin A-aktivitet. Betakaroten er det mest kjente og virksomme av karotenoidene, som i organismen (tarm og lever) kan omdannes til vitamin A. Betakaroten er fettoppløselig og lagres blant annet i hudceller, hvor det har betydning for pigmentdannelsen.

Våre vitamin- og mineralprodukter inneholder ikke sukker, gjær, soya, mais, gluten, laktose, eller kunstige tilsetningsstoffer.

 

Bruksområde

Hud/hår/negler, Helse, Immunforsvar, Synet


Anbefalt dosering

1 kapsel daglig med vann eller mat. Start gjerne med tilskudd 2-4 uker før du skal ut i solen og fortsett med tilskudd under hele solingsperioden, samt 2-4 uker etter

 

1 kapsel inneholder:

Naturlig betakaroten 3 mg (tilsvarer 1.500 mcg vitamin A) i en base av urter og olivenolje

 

Pakning:

150 kapsler  

1357150

Lignende produkter