Tonalin CLA

Tonalin CLA

Artikkelnummer: 3176
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Tonalin er det ledende CLA produktet på det Norske markedet. Tonalin CLA er godt dokumentert gjennom mange års omfattende forskning både i USA, Europa og her hjemme i Norge. Forskning gjennom mer enn 20 år.

Tonalin 10 år i Norge

Tonalin er det ledende CLA produktet og har vært på det norske markedet i 10 år. Dette er lang tid for et kosttilskudd, og selv om innholdet er det samme som for 10 år siden markeres dette med ny tidsriktig emballasje. Siden lanseringen av Tonalin i Norge i 1998 har emballasjen stort sett vært lik. Nå kommer Tonalin i eske og blister. Den nye forpakningen er mer hygienisk, lettere å oppbevare og har et mer moderne uttrykk som appelerer til en bredere kundegruppe.


Tonalin CLA har som første norske ernæringsprodukt fått en utmerkelse av USAs NIH (National Institute of Health) for betydningsfull utvikling av forskning på kosttilskudd. 


Det er helnorsk teknisk og klinisk forskning, med det børsnoterte selskapet Natural ASA i spissen, som står bak en slik annerkjennelse som fra USAs helse myndigheter. USA har som kjent verdens høyeste overvekts problem. CLA har biologiske interessante egenskaper som ble oppdaget i 1978 av Prof. Michael W. Pariza, forsker ved University og Wisconsin Food Research Institute.


CLA er en flerumettet fettsyre som finnes naturlig i melk og melkeprodukter, i storfekjøtt, lammekjøtt og kalkun. Fordi vi spiser mindre animalsk fett og på grunn av endring i foring av husdyr, får mennesker i seg mindre CLA nå enn tidligere. Siden kroppen ikke produserer CLA selv er det viktig med tilførsel av denne fettsyren. Dette er bakgrunnen for at CLA etter hvert er blitt vanlig som kosttilskudd.Innhold:

CLA 80+ olje, gelatin, fortykningsmiddel (glyserol)

CLA 80+ er modifisert safrantistelolje som inneholder minimum 80 prosent CLA (conjugated linoleic acid; konjugert linolsyre).

Innhold CLA pr. Kapsel 0,6 g


Dosering:

4-6 kapsler daglig i forbindelse med måltider.


Pakning:

120 kapsler

Hygienisk forpakning som rekker fra 2 til 3 måneder, alt etter døgndosen (4 eller 6 kapsler). Med ett brett (blister) på jobben, ett på kjøkkenbenken og ett i bilen er kapslene lett tilgjengelige og man glemmer ikke å ta kosttilskuddet.


Skal ikke oppbevares over 25°C. Unngå direkte sollys.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Anbefales ikke til gravide og ammende.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Et kosttilskudd som reduserer kroppsfettet.

1296120

Lignende produkter