Katergorier

Omega 3 og tran er kanskje det mest velkjente og etablerte tilskuddet i norsk ernæring. Nyere forskning viser at det er store kvalitetsforskjeller på omega 3, og det er derfor viktig å velge riktige fettsyrer.


Fettsyrer er organiske syrer, som består av lange hydrokarbonkjeder med en karboksylgruppe i enden. Under betegnelsen fettsyrer tilhører mettete, umettede, enumettete og flerumettete. Fett av mettete fettsyrer har en annen konsistens, enn umettet og flerumettet, og blir fastere i kjøleskapet. Mest kjent er omega-3 og omega-6.


Fettsyrer, og da spesielt omega-3, omega-6 og GLA, er viktig for en rekke funksjoner i kroppen. Disse kalles for essensielle fettsyrer (alfalinolsyren i omega-3 og linolsyren i omega-6), og må tilføres kroppen hovedsakelig gjennom kosten og/eller kan også tas som tilskudd. Kroppen benytter disse viktige fettsyrene til å styrke cellemembranene, det er godt for konsentrasjonen og hjernens helse, ledd, muskler, hjerte - og karsystemet, hormonsystemet, øyne og huden.

TRYGGHET:

Du har full returrett på alle forsendelser i 14 dager - uansett grunn. (Gjelder ikke videre forsendelser i abonnement)

ENKEL BETALING:

Betal med ditt kreditkort, paypal eller med Klarna. Trygt og enkelt.

KVALITETSGARANTI:

Almea.no garanterer at alle våre produkter holder en høy kvalitet.

FLEKSIBILITET:

Avhengig av ditt behov kan du når som helst kjøpe en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp.


Klarna Invoice Klarna Account
PayPal Logo
Visa Logo Mastercard Logo