Velkommen!

ImmiNexin

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 399,00
Fra/måned
Måned Sum/måned
Konto kr 23,00
More info
More info

Oversikt

NYHET! Kollagen for leddene! Med ImmiNexin kollagen tilføres leddbrusken naturlig kollagen. ImmiNexin inneholder også vitamin-C som bidrar til økt opptak av kollagen, samt Wellmune WGP® Betaglukaner.

Imminexin

Flere visninger

  • Imminexin

Detaljer

ImmiNexin er neste generasjons leddprodukt som overtar for glucosamin og kondroitin. ImmiNexin hjelper deg raskt og effektivt. Produktet inneholder de best dokumenterte ingredienser for både ledd/skjelett og immunforsvar.

Det finnes omtrent 143 gode grunner til at du bør bruke ImmiNexin – nemlig leddene i kroppen din. Leddenes funksjon avhenger helt av at brusken som finnes mellom hvert ledd fungerer som den skal. Den virker blant annet som en støtdemper, og hjelper også til med å gjøre dine bevegelser smidige og myke. For at brusken skal fungere som normalt er den avhengig av kollagen. Dette er en helt sentral byggesten i brusken mellom leddene (ca 70 %). Med ImmiNexin kollagen tilføres leddbrusken naturlig kollagen. ImmiNexin inneholder også vitamin-C som bidrar til økt opptak av kollagen.


ImmiNexin kan brukes i perioder med mye fysisk aktivitet og også som et daglig kosttilskudd for vedlikehold av kollageninnholdet i leddbrusken.

Det er i dag mye fokus på hva som skjer med oss når vi blir eldre, og to av de store helseproblemene er artrose/ slitasjegikt og osteopeni/osteoporose/benskjørhet.  Dette er de to viktigste årsakene til smerte og uførhet. Det er nå dokumentert i kliniske humane studier at bioaktivt Peptan Kollagen, virkestoffet i Imminexin, kan hjelpe for begge disse aldersrelaterte plagene.

Skjelett

I friskt ben er det en konstant fornyelse av benvev som sikrer at skjelettet forblir sterkt. Nedsatt bentetthet oppstår når aldring gjør at nedbrytningen av benvev blir større enn oppbygningen. 90% av benmassen består av kollagen, og når vi bruker ImmiNexin, aktiveres bendannelse. Det både reduserer nedbrytning og stimulerer oppbygging av benvev. Dette gir et sterkere og sunnere skjelett med lavere risiko for smerter og plager.

Ledd

En frisk leddbrusk er glatt og smidig. En slitt brusk kan sammenlignes med at grovt og slitt sandpapir, og dette gir selvfølgelig alvorlige problemer for mange. 80% utvikler nedsatt ledd funksjon, og 25% har problemer med å gjennomføre vanlige daglige aktiviteter.

ImmiNexin absorberes hele 90%, og mye av dette finner veien til leddbrusken allerede innen 12 timer. Dette gjør at leddbrusken blir glattere i overflaten (mindre grovt sandpapir) og det stimulerer også kroppen til selv å produsere mer eget kollagen.


Ingredienser:
Hydrolysert type I kollagen (Peptan™), WGP Wellmune BetaGlukaner inulin, ferskenaroma, askorbinsyre, sukralose, antiklumpemiddel (ris)

Innhold pr porsjonsrør
Hydrolysert type I kollagen 5 000 mg
Patenterte Wellmune WGP BetaGlukaner 125 m
C-vitamin 55 mg (69 %)*
Vitamin D3 5 μg (50 %)* 

Anbefalt døgndose:
Innta 1-2 porsjonsrør om dagen. Røres ut i et glass vann (ca. 200 ml), eller annen foretrukket væske. Tips: Bruk et glass (ikke plastikk) og rør godt om med en gaffel i ca 10-15 sek eller rist blandingen i en shaker. Det kan være lurt å røre pulveret ut i litt mindre væske først.

Anbefalt daglig dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost.

Oppbevares tørt, i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Paknig:
30 poser á 5,3 gram