Velkommen!

More Man

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 369,00
Fra/måned
Måned Sum/måned
Konto kr 18,00
More info
More info

Oversikt

Born:Again More Man - MER MANN, VIRIL, SLANK, STERK OG GLAD. For gjenoppretting av maskulinitet og energi

More Man - bra for hele mannen

Flere visninger

  • More Man - bra for hele mannen!
  • More Man - bra for hele mannen

Detaljer

Born:Again More Man - MASKULIN, SLANK, STERK OG GLAD

For restart og gjenoppretting av maskulinitet og energi.

Når kroppen er i balanse funger den optimalt. Du føler deg bra, ser bra ut, har energi som en tenåring og sexlysten er normal. Dette er en kropp som fungerer på sitt beste!

 

ØSTROGENDOMINANS

Vi oversvømmes daglig av østrogener og østrogenhermere. Miljø-østrogener finnes overalt rundt oss i mat og drikke. Feks. i plast, kosmetikk, vaskemidler, mykgjørere, rester etter p-piller og hormonprodukter i drikkevann. Plantevernmidler, hormoner og hormonhermere fra landbruket påvirker oss. Dette ødelegger den finstemte balansen som kroppen er avhengig av. Sammen med generell aldring har dette dramatiske konsekvenser på menns fysiske, mentale og seksuelle funksjoner. Østrogendominans frarøver menns mandighet og gode helse.

Seksuell funksjon og lyst 
Seksuell funksjon og lyst påvirkes kraftig i negativ retning av østrogendominans. Men i tillegg er det også to andre hormoner/signal-stoffer som ofte også er i ubalanse i denne sammenhengen, prolaktin og dopamin.

Dopamin = "Feel good"
Ett lavt dopaminnivå, og derav høyt prolaktin-nivå, er negativt for flere områder som har med seksualitet, livskraft og ett godt liv å gjøre. Dopamin er kroppens viktigste "feel good"- kjemikalie som trigger blant annet sexdriften og overstrømmer hjernen med gode følelser og livslyst.
 
Hormoner og trening 
For å få maksimalt ut av treningen, enten for å konkurrere eller for helsens skyld, oppnås de beste resultatene om hormonbalansen er optimal og ungdommelig. Da er muskeloppbygging og restitusjon optimalt og prestasjonen maksimal. 
Dette er gunstig enten det skal bygges muskler eller musklene trengs for å prestere i sport, idrett, privat eller arbeid. 

Overvekt = eggstokker
Å være en overvektig mann kan tilsvare å ha ett par kvinnelige østrogenproduserende eggstokker. Aromatase, ett enzym som omdanner testoseron til østrogen, finnes blant annet i fettcellene. Det vil si at en overvektig person omdanner mer testosteron til østrogen som igjen øker fettlagringen på kvinnelige steder og på magen. - Dette øker igjen østrogenet. Studier viser at overvektige menn har lavere testoseron enn normalvektige. 

Mannepupper - "Bitch tits" 
Østrogendominans stimulerer også til utvikling av mannepupper som også kalles "bitch tits". Det samme gjør ett høyt prolaktinnivå som kan komme av stress og ett lavt dopaminnivå. Diagnosen brystkreft hos menn er også økende. 

 

Born:Again More Man - Innhold

More Man inneholder en synergistisk blanding av urter og mineraler for restart og gjenoppretting av maskulinitet og energi. Bør brukes over tid.

 

ER DU I BALANSE?

- Er du over 40 år?
- Har du nedsatt sexlyst?
- Har du nedsatt seksuell energi og funksjonsevne?
- Gråter du lettere, er du mer emosjonell?
- Har du sjeldnere/fravær av morgenereksjoner?
- Har du mindre livslyst?
- Er du nedstemt?
- Har du lagt på deg på mer kvinnelige steder som rompe og hofter og også mage?
- Har du “mannepupper”?
- Er du overvektig?
- Har du mistet muskelmasse, muskelstyrke og beinmasse?
- Føler du at du eldes raskt?

Innhold:
Juckbohne (mucuna pruriens), neslerot (urtica dioica), muira puama (ptychopetalum olacoides), marietistel (silibum marianum), pepper (bioperine), sink.

Dosering:
3 kapsler daglig, litt utenom mat, fordelt på morgen og kveld. Tas i 5 dager og så 2 dagers pause osv til boksen er tom. Ta så pause i 5 dager før ny runde (totalt 4 uker).

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares tørt, i romterperatur og utilgjengelig for barn.

Pakning:
50 kapsler (4 ukers bruk)